Tannbehandling i narkose

For de som har sterk grad av tannlegeskrekk, eller av andre grunner har unngått tannbehandling over lang tid, har gjerne behandlingsbehovet steget så mye at bare tanken på alt som gjøres, gjør det stadig verre å søke hjelp.

Vi har utviklet godt samarbeid med anestesileger og anestesisykepleiere som kommer til klinikken og gir oss muligheten for å utføre tannbehandling og oralkirurgiske inngrep under generell anestesi – dvs mens pasienten ligger i narkose.  Mer informasjon om vår samarbeidspartner, finner du her: www.fast-track.no

Da det ligger mye forberedelser i planlegging og gjennomføring av narkosebehandling, skal all behandling betales på forhånd.

VIKTIG!
Vi trenger nøyaktige helseopplysninger og avklart helsestatus før narkosebehandling. Har du kroniske sykdommer, sykelig overvekt, rusbruker under behandling( LAR) eller har hatt komplikasjoner med tidligere narkose- GI OSS BEKJED.

INFORMASJON TIL PASIENTER FØR NARKOSEBEHANDLING.

*    Generell anestesi gis av anestesilege i samarbeid med anestesisykepleier.
*    Både smertestillende(remifentanil) og sovemiddel(propofol) gis intravenøst via en nål(venflon) i en blodåre på hånden. Du vil få en maske til å puste i som tilfører ekstra oksygen.
*    Innsovningen skjer i løpet av 1-2 minutter. Du vil sove i en behagelig drømmesøvn mens vi behandler deg.
*    Oppvåkning skjer i løpet av en 5 minutters periode etter at vi slutter å gi anestesi. Du kan normalt forlate klinikken etter 1 times tid Kvalme er uvanlig etter narkose hos oss, men du vil føle deg kald og ha skjelvinger.
*    Selv om du føler deg helt "edru" kort tid etter behandlingen, kan du ikke kjøre bil eller lignende de første 24 timer etter narkoseslutt. Vi anbefaler også at du har tilsyn det første døgnet.
*    Lokal anestesi benyttes i tillegg under behandlingen. Får du utført store inngrep får du med resept på smertestillende du kan benytte i perioden etterpå.


Fasteregler MÅ overholdes før planlagt narkose.

Man skal IKKE INNTA FAST FØDE de siste 6 timer før narkose.
Man skal IKKE INNTA FLYTENDE VÆSKE de siste 2 timer før narkose.Utviklet av NetPower
©2011 |   FORUS TANN- OG KJEVEKLINIKK  |  LURAMYRVEIEN 12, 4313 SANDNES  |  TELEFON 51 96 99 99  | 
FooterInformation
FooterInformation
FooterInformation
FooterInformation